8 Mayıs 2009 Cuma

Kan ve Damarların Temizlenmesi

Yüksek tansiyon, kalp hastalıkları, karaciğer hastalıkları, yüksek kolesterol gibi rahatsızlıkları olanların ve 40 yaş üzerindekilerin kan ve damar­larını temizlemesi gerekir.
3 hafta boyunca her gün sabahtan ikindiye kadar:
Kiraz mevsiminde kiraz, vişne mevsiminde vişne, elma mevsiminde kabuğuyla ve çekirdekleriyle elma veya elma suyu, nar mevsiminde çekirdekleriyle birlikte nar yenir ya da suyu içilir.
Bununla birlikte: ikindide yemek yenebilir. Akşam ise aşağıdaki "Kan temizleyici, damarları açıcı ve kolesterol düşürücü ilaçlar'dan biri içilir. Her haftanın 2 günü, sadece mevsimin meyve veya meyve suyu ile geçirilir. Kışın, kırmızı pancar suyu içmek ve soğanlı ilaç veya sarımsaklı zeytinyağı kullanmak gerekir.
Kan temizleyici, damarları açıcı ve kolesterol düşürücü ilaçlar:
Ballı sarımsaklı ilaç:
10 tane limonun suyu + tahta havanda dövülmüş 10 baş sarmısak + 1 kilo bal karıştırılarak cam kavanoza konur. Ağzı 3 kat pamuklu bezle kapatılır ve karanlık bir yerde 7 gün bekletilir. 7 gün sonra kavanozun kapağı ka­patılarak buzdolabına konur. Uzun süre dayanır, hatta ne kadar uzun bek-letilse o kadar kuvvetlenir.
Hazırlanan karışımdan günde bir defa olmak üzere 4 çay kaşığı yutulur. Her defasında ağza en fazla 1 çay kaşığı alınır. Hemen yutmadan, ilacın ağızda dağılmasını sağlayacak şekilde dolandıra dolandım eritmek gerekir. İlacın bu şekilde tüketilmesi önemlidir, çünkü ilacın midede değil, ağızda, kılcal damarlara emdirilmesi önemlidir. İlaç bitene kadar hergün belirli bir saatte aç karnına içilir. Bu mükemmel ilacın bu şekilde tüketilmesi kalp ve beyin damarlarını temizleyerek açar, kanı temizler. Ancak birden içerek tü-ketilirse, karaciğer hastalıklarına, mide ve onikiparmak bağırsağı ülserine, midedeki H. Pylori enfeksiyonuna son verir.
Bu ilaç, sağlıklı olanların hastalanmaması için, hasta olanların ise iyileşmesi için senede bir defa kullanılır. Ayrıca 40 yaşın üzerindekiler bu ilacı her türlü rahatsızlıkta kullanabilirler.
Soğanlı ilaç
Soğan suyu sıkılır. 1 bardak soğan suyu + 1 bardak bal karıştırılır, bu karışımdan 30-50 gr.'ı günde 2 defa aç karnına sarımsaklı zeytinyağı ile dönüşümlü olarak içilir.
Sanmsaklı zeytinyağlı
· 1 bardak rafine edilmemiş zeytinyağı + 1 baş dövülmüş sarımsak karıştırılır ve 1 gün buzdolabında bekletilerek süzülür. Günde 1 defa, sabah veya akşam, 30 gr. sarımsaklı zeytinyağı + 30 gr. limon suyu karıştırılarak içilir. Yemek ve salata üzerine de her zaman kullanılabilir-Sırayla kullanılacak bu ilaçlar kalp ve diğer organlardaki spazmı çözücü, nefes darlığı çekenler için en iyi damar temizleyici ilaçlardır. Beyin, kalp damarlarını ve diğer tüm damarları genişletir, nefes alıp vermeyi rahatlatır. 40 yaşından sonra herkes bu ilaçlara ihtiyaç hisseder, her yıl 1-2 ay boyunca mutlaka kullanılmalıdır.
Unutmayalım: Günde 50 gramdan fazla zeytinyağı tüketmemek gerekir.
Biberiye, zencefil, sarımsak, soğan, kırmızı pancar, limon, greyfurt, yeşil çay, ısırganotu, maydonoz, kuşburnu, ev yapımı sirke, elma ve nar kanı ve damarları temizleyici özelliktedir.
Biberiyeli sirke
3 çorba kaşığı biberiye kabaca öğütülür veya dövülür, 500 gr. evde ya­pılmış elma sirkesi ile karıştırılır ve kapağı kapatılarak 7 gün bekletilir. 14 gün boyunca hergün bu sirkenin 30 gramı su ile karıştırılarak günde 1-2 defa aç karnına içilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder