8 Mayıs 2009 Cuma

Erkeklerde kısırlık

Bilim adamları, günde 3 fincan kahve kullanan erkeklerin, yaş sınırı ol­maksızın, üreme hücrelerinin DNA'sında belirgin genetik bozukluklara rastlamıştır. Bu bozukluk embriyo ölümlerine veya genetik hastalığı olan bebeklerin doğmasına neden olabilir.
Bize göre, kafein tek başına bu kadar hasar yapamaz. Kahvede bulunan katkı maddelerinin kafein ile sinerjizm etkileşimi, yani birlikte, tek başına yaptığı etkiden kat kat daha fazla etkilemesi bu tahribatın sebebidir. Kah­ve etiketinde içerdiği katkı maddeleri çok kısa bir şekilde belirtilmektedir: Koruyucular, tat vericiler ve aromalar. Koruyucu, tat verici ve aromaların binlerce çeşidinden hangilerinin kullanıldığını yazmaya nedense zahmet edilmez. Ancak tüm aromalar gen teknolojisi ve nanoteknoloji yöntemiyle üretilir,- hormonal sistemi ve ruh dengesini doğrudan etkiler. Onun için, kahvede katkı maddesi olarak sadece aromalar bile kullanılsa, tek başına kı­sırlık ya da eşcinselliğe sebep olabilir. Koruyucular ise doğrudan kısırlık ya­pabilir (''Aromalar" ve "Katkı Maddeleri" bölümlerine bakınız.)
Aynı şekilde bilgisayar ve cep telefonunun uzun kullanımı da bu etkiyi yaratır. Erkeklerin üreme organlarında ısının yükselmesi dölleme yeteneği­ni kayba uğratır. Örneğin, erkeklerin dar kot pantolon giymesi, sıcak ban­yo yapması, iş yerinde sürekli oturarak çalışması, laptop bilgisayarları diz­lerinde tutması... Ancak üreme hücrelerini tahrip etmede en büyük kuşku­yu vücut bakım ürünlerinde ve gıdalarda bulunan, cinsler arasındaki farkı ortadan kaldıran aromalar, PHD, dioksin, fenol ve ftalatlar gibi katkı mad­deleri ve antidepresanların üzerine çekiyor. ("Endometriozis" bölümüne bakınız.)
Araştırmacı Dr. Gregor Domes ve ekibi kadınlarda doğal olarak bulu­nan oksitosin hormonunu taklit eden sentetik hormonun burna spreyle ve­rilmesi ile erkeklerin kadınlar gibi hissedebildiğini keşfetmiştir. Bu hormo­nu alanlarda empati duygusu gelişmekte, erkekler kadınların duygularını, babalar da gençlerin nasıl hissettiğini anlayabilmektedir. Bunun için Dr. Domes kadınların erkeklere, gençlerin de babalarına oksitosin spreyi hedi­ye etmesini tavsiye ediyor. Bu durum şaka gibi görünmektedir ancak bu şa­kanın altında derin bir tehlike gizlidir. Dr. Domes farkında olmasa da onu yönlendirenin amacı, gençleri kısırlaştırmak, erkekleri ise kadınlaştırmaktır yani erkeklerin DNA'sında derin bir değişime yol açmaktır.

Tedavi
· Bu durumdaki hastalar önce beslenme alışkanlıklarını düzeltmeli ve mide-bağırsak tedavisini uygulamalıdır. Hacamatlarını yaptırmalı ve hacamatlar arasında karaciğer ve böbrek temizlemelerini yapmalıdır. Daha sonra 3 günlük açlıkları 7 günlük aralarla 14 defa yapmaları ge­rekir ("Açlıkla Tedavi" bölümüne bakınız.)
Açlıklar arasındaki yedi gün boyunca öğleye kadar,-
· 150 gr. kırmızı pancar suyu + 50 gr. soğan suyu + 50 gr. su karışımı veya Eşit miktarlarda havuç suyu + kırmızı pancar suyu + soğan suyu + su karışımı içenler mükemmel sonuç alırlar.
Sebze suyu karışımını içerken kan gurubu "O" ve "B" olanlar ekmek, ma­karna, börek, çörek gibi buğday ürünlerini hiç yememeli,- bütün kan grup­ları ise tıbbi ilaçlardan, hazır yiyecek ve içeceklerden kesinlikle uzak durmalıdır.
Hacamatlar:
• Kürek kemikleri arası ve altı
• Kafa arkası
• Bel ve kuyruk sokumu
• Dizler
Yapılan hacamatlar iyileşmeyi hızlandırır, ilk iki hacamat 3 gün, sonra­ki iki hacamat 1 hafta ara ile, sonra da ihtiyaca göre gerektikçe yapılır.
Sülük tedavisi
Hacamatlar bittikten bir ay sonra yapılır:
• Kasıklar, testisler ve göbeğe (göbek çukuru hizasına kadar),-
• Cinsel organ-makat arasına ve makata,-
• Bel ve kuyruk sokumuna,-
• Ayaklara (ayak parmaklan ve ayak bileklerine, topukların iç ve dış kı­sımlarına).
Bu sırayla, toplam 4 defa, 14-20 gün ara ile, ayaklara 21, diğer bölgele­re 11'er tane sülük konur. Sülükler düştükten sonra sülüklerin tuttuğu nok­talara mutlaka kupa çekilir. ("Hacamat", "Kupa çekme", "Sülük Tedavisi" bölümlerine bakınız.)
İlaçlar:
· 4 hafta boyunca her sabah 1 tatlı kaşığı yeni öğütülmüş çörekotu + 1/3 çay kaşığı dövülmüş mürri safi, bal şurubu ile içilir. & 3 ay boyunca kısa aralıklarla, her akşam bele, kasıklara ve erbezinin alt kısımlarına çörekotu yağı veya acı kavun yağı ile daire şeklinde iyice masaj yapılır. Acı kavun mevsiminde aynı işlem acı kavun suyu ile yapılır.
· Çekirdekleriyle beraber yeni öğütülmüş 100 gr. keçi boynuzu + 3 baş dövülmüş sarımsak, yeterli miktarda balla yoğrulur ve her akşam 1 çor­ba kaşığı alınır. Çörekotu ilacı bittikten sonra başlanır ve kısa aralık­larla 3 ay devam edilir.
· 1 çorba kaşığı anason, 1 bardak kaynar su ile 15 dakika demlenir ve sü­zülüp ikiye bölünür. Günde 2 defa olmak üzere yarımşar bardak içilir.
· İlkbaharda yeni fındık yapraklan toplanarak kurutulur. 1 çorba kaşığı ezilmiş yaprak 1 bardak kaynar su ile demlenerek, gün boyu aç karnı­na 2-3 defada bitirilir. 2 hafta fındık yaprağı çayı, 2 hafta anason çayı olacak şekilde dönüşümlü olarak içilir.
· 1 çorba kaşığı keten tohumu sıcak veya soğuk su ile karıştırılıp, üzeri­ne bez sarılır ve 1-2 saat bekletildikten sonra günde 1 defa tohumlar­la beraber içilir. Buna 1 -2 ay devam etmek prostat şişliğini indirir.
Uyarı: Keten tohumu öğütülmeden veya her seferinde taze öğütülerek kullanılır! Öğütülmüş keten tohumunun bol su ile yutulması gerekir.
· Hergün 3 tane acı badem, 3-5 tane tatlı bademle birlikte yenir. Her ilaca zaman zaman ara verilir fakat acı badem aylarca, ara vermeden kullanılabilir.
· Çiğ soğan yemeklerle, domates ise yemek olarak tek başına çiğ yenir. Soğanın tüm kanser çeşitlerini önleme, domatesin ise özellikle prostat kanserini önleme özelliği vardır. Ancak sera domatesi veya transjenik domates değil doğal domates şifalıdır.
· Baharatlardan kimyon, çemen, kekik, safran ve zencefil kullanılır.
· Yerde oturmalı, hiç sandalye kullanmamalı, iş yerinde ise mümkün ola­bildiğince sandalye kullanmaktan kaçınmalıdır.
· Prostat hastalan misvak kullanmalıdır. Misvağın ucu suyla değil, tükü­rükle ıslatılır ve ön dişler yardımıyla yumuşatılıp, fırça haline getirilir. Günde 5 defa 1,5-2 dakikalık sürelerle dişetleri ve dişler misvaklanır. Buna en az 40 gün devam etmek gerekir.
Ön alt dişler ve dişetlerinin durumu prostatın durumunu gösterir. Bu dişleri ve dişetlerini misvaklamak, prostatta enerji dolaşımını kolaylaştırır. Dişetleri düzeldiğinde prostat da düzelmiş demektir.
Genç erkekler karaciğer temizlemesi yaptıktan hemen sonra 10 gün­lük açlık yapmalıdır. 10 günlük açlık bu hastalıktan tamamen kurtul­manın, sperm sayısını artırmanın en emniyetli yoludur. Prostat Kanseri için "Kanser" bölümüne bakınız.
Teslislerde varikos ve şişlikler
· Bir hafta boyunca her akşam öğütülmüş bakla unu, zeytinyağı ile yoğ­rulur ve testislere sarılır. Yağlı kağıt ve bez ile sabitleştirilip sabaha ka­dar bekletilir.
· Her sabah acı kavun suyu ile testislere pansuman veya masaj yapılır.
· Husyelere ve kasıklara 11 tane sülük konur. 14 gün sonra makada 11-21 tane sülük konur.
· Bunlarla beraber 3 günlük açlıklar 7 gün ara ile 3 defa yapılır ve sülük işlemi 3 haftalık aralarla 2-5 defa tekrarlanır. Sülükler düştükten sonra kesiklere mutlaka kupa çekilir (husyeler hariç).

3 yorum:

  1. bu sitenin sahibi kim nasıl ulaşabiliriz kendisine..

    YanıtlaSil
  2. Kurtajin zararlarini yazarmisiniz

    YanıtlaSil
  3. Düşük hapi kulanmanin zararalari ve cok sayida dusuk yapamanin zararlari nedir

    YanıtlaSil