8 Mayıs 2009 Cuma

Prostat kanseri

Prostat büyümesi kanser riski taşır ve prostat kanseri gittikçe yaygınlaş­maktadır. Prostat büyümesi de, prostat büyümesi nedeniyle geçirilecek bir ameliyat da, kanser riskini azaltmaz. Günümüzde talep olduğu taktirde kanseri önlemek için, kısırlaştırma yöntemiyle yani erbezleri alınarak er­keklik hormonu tamamen ortadan kaldırılmaktadır. O zaman prostat büyümesi de, prostat kanseri de olmaz. Ancak dinimizde değil insanı, hayvanı dahi kısırlaştırmak yasaktır ve kısırlaştırma kesinlikle bir tedavi yöntemi değildir.
Kadın ve erkek üreme organları kimyasal madde içeren ürünler sebebiy­le 30 yıldır, GMO ürünler ve GMO katkı maddeleri sebebiyle 13 yıldır ciddi bir değişime maruz kalmaktadır.
Örneğin, diş macunu, şampuan, krem, traş malzemesi, saç jölesi gibi ürünlerde parabenler, dioksin ve ftalatlar, ürünlerin dayanıklığını sağlayan katkı maddeleri kullanılmaktadır. Bu katkı maddeleri östrojen hormonunu taklit eder. Erkek vücudunda depolanan bu katkı maddeleri bir kadın has­talığı olan endometriozise benzeyen duruma, spermlerin ölmesine, kısırlı­ğa, eşcinselliğe ve prostat kanserine yol açar. ("GMO", "Endometriozis" ve "Katkı maddeleri" bölümlerine bakınız.)
Oregon Üniversitesinde eşcinsel erkek koyunların beynine elektrotlar yerleştirilerek eşcinsellik sebebi araştırılmış ve bu koyunlarda hormonal dengenin bozuk olduğu tespit edilmiştir. Beyne enjekte edilen hormonlar sonrasında ise daha önce eşcinsel olan erkek koyunlar tekrar dişilerle çift­leşmeye başlamıştır. Uzmanlar, aynı durumun insanlar için de geçerli ola­bileceğini ve çocukların eşcinsel olmasının rahatlıkla engellenebileceğini söylemektedir. ("Ekolojik Kıyamet" bölümüne bakınız.)
Bu konudan söz etmemiz yalnızca araştırma sonuçlarını görmek içindir. Hormonal dengenin yeniden kurulması dışarıdan hormon takviyesi ile de­ğil ancak doğal yollarla sağlanabilir. İnsanlarda da hayvanlarda da hastalık­ların sebebi suni beslenme olduğuna göre tedavi de beslenmenin düzeltil­mesiyle yapılabilir. Beslenmeden, hormonal ve ruhi dengeyi bozan katkı maddeleri çıkarılıp doğal beslenmeye geçilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder