8 Mayıs 2009 Cuma

Kanser ve tümörlerin oluşma sürecinde tedavi

Tümör oluşumunu durdurmak için:
7 gün boyunca her sabah limon veya greyfurt suyu içilir. Gün boyu acıktıkça, ısırganotu, hindiba, yabani semizotu gibi her tür yeşil yapraklı sebzenin suyu sıkılarak istenen miktarda içilir. Her akşam 50 gr. sarımsak­lı zeytinyağı +50 gr. limon suyu karışımı içilir. 7 gün tamamlanır tamamlanmaz 3 gün açlık yaptıktan sonra karaciğer temizlemesi yapılmalıdır. ("Karaciğer temizlemesi", 1. güne bakınız.) Karaciğer temizlemesi yapıl­dıktan bir hafta sonra 7 günlük aralarla, toplam 7 defa 3 günlük açlık yapı­lır. Bu 70 günlük süreçten 10 gün sonra bir defa 10 günlük açlık yapılır. Sonra da 3 ay boyunca, hicrî ayların 13, 14, 15. günleri 3 günlük açlığa de­vam edilir ve 3 ayın sonunda tekrar 10 günlük oruç yapılır. Bundan sonra sonucu görmek için doktor kontrolüne gidilebilir.
Bu tedaviyle tümör hücreleri değişmeye başlar. Buna bağlı olarak tümör kütlesi küçülmüş, büyümüş veya gelişmesinde hiçbir değişiklik olmamış olabilir. Bu neticelerden asla korkulmamalıdir, çünkü açlıklara başlandığı andan itibaren tümörün zararlı etkisi durmuştur.
Bazı durumlarda hasta 10 günlük açlıkları, 3 aylık aralarla 3-5 defa yap­maya mecbur kalır. Bu 3 aylık aralarda haftada bir 36 saatlik açlıklara da de­vam edilir.
Vücudunda tümör ve kanser olanların açlık günleri dışında uyması gereken beslenme şekli ve ilaçlar:
• Sabah, 30 gr. sarımsaklı zeytinyağı veya 10 gr. çörekotu yağı içilir.
• Sabahtan öğleye kadar, hiçbir şey yenmeden, suyla karıştırılmış sebze suyundan 2-4 bardak içilir. Kansere karşı tavsiye edilen sebzelerden hangisinin mevsimi ise o kullanılır.
• Öğlen, istenilen çiğ meyve veya salata yenebilir veya istenildiği kadar meyve suyu içilebilir.
• ikindide, yemek yenebilir.
• Akşam yeşil çay, çam filizi ya da biberiye çayı bal ile içilebilir.
Veya
• 1-2 çorba kaşığı çimlenmiş buğday yenir, istenirse bal eklenebilir. Çimlenmiş buğdayı yemeden önce yıkamayı unutmamalıdır. Ağır kanser hastası olanlar yemek yememeli, çiğ sebze ve meyve yeme-lidir. Bağırsak kanseri olanlar ise meyve dahi yemeden, yalnız meyve-seb-ze suları içmelidirler.
• Zencefil, sarımsak, soğan, havuç, kırmızı pancar, ıspanak, semizotu, ro­ka, maydanoz, beyaz lahana, brokoli, kabak, yeşil çay, çam filizi, huş ağa-cı filizi ve biberiye. Bu saydığımız sebzelerin her biri mükemmel birer gıda olmakla beraber, aynı zamanda kansere karşı birer ilaçtır.
• Çimlenmiş doğal buğday veya arpayı yılın herhangi bir ayında sadece 40 gün boyunca tüketmek yeterlidir. Ancak, maksimum fayda sağlamak için en iyi zaman, buğday ve arpa ekim zamanı, yani Şubat-Nisan aylarıdır.
• Kırmızı pancar suyuna 50 gramdan başlanıp günlük 200-400 grama kadar yükseltilir. Kırmızı pancar suyu ilk günlerde baş dönmesi ve mi­de bulantısı yapabilir. Alışmak için havuç suyu ile karıştırarak içmek gerekir. Alışınca, 100 gr. kırmızı pancar suyu + 50 gr. su ile karıştırıla­rak, günde 4 defa içilir. Bu karışıma 30 gr. soğan suyu eklemek daha da etkili olur. Her türlü tümör ve kansere iyi gelir.
• Havuç suyu mide ve bağırsak kanserine ve tüm tümörlere karşı kulla­nılır. Çünkü genelde kanser bağırsağın hasta olması nedeniyle oluşur, yani bağırsağı hasta olmayan kimse kansere yakalanmaz. Havuç suyu her tür kansere, özellikle cilt, göz, beyin ve akciğer kanserine karşı mucizevi bir ilaçtır. Kanser hastasının 10 günlük açlıklar arasında, haf­tanın 2-4 gününü sadece havuç suyu ile geçirmesi çok faydalıdır. Ka­raciğer temizlemesinden sonra, 21, 30 veya 40 gün sadece havuç suyu içenler, günde 1 çorba kaşığı taze öğütülmüş çörekotunu 50-60 gr. ha­kiki bal karıştırarak yiyenler ve sonrasında 10 gün aç kalanlar, ardın­dan sadece çiğ yiyecekler yiyenler kısa zamanda mükemmel sıhhate kavuşabilirler. Havuç suyu günde 400 gr.'dan 1,5 litreye kadar içilebi­lir. Havuç, bütün sebzeler gibi kabuklarıyla birlikte sıkılmalıdır.
• Günde bir defa 1 tatlı kaşığı biberiye veya 1 tatlı kaşığı çam filizi bir bardak sıcak suyla 30 dakika demlenerek içilir.
• Isırgan otu tohumu doğal balla karıştırılarak her akşam I çorba kaşığı yutulur.
• Aynısafa, ısırganotu, civanperçemi ve mayıs papatyası eşit miktarlarda karıştırılır. Bu karışımdan 3 çorba kaşığı, 1-1,5 litre suyla 10 dakika demlendikten sonra süzülür. Sonra gün boyu yudum-yudum içilir,günlük kürler halinde birer ay ara ile 3-4 defa tekrarlanır.
Veya
• Sığırkuyruğu kökü, mor süsen kökü, hindiba kökü eşit miktarlarda ka­rıştırılıp ince ince kıyılır. 1 tatlı kaşığı karışım 1 bardak suyla 10 dakika kısık ateşte kaynatılır ve süzülüp içilir. Karaciğeri, kanı ve tüm do­kuları temizleyen ve kuvvetlendiren bir ilaçtır.
• Isırganotu her şekilde uzun süre kullanılır: Çayı demlenir, yemeğin üzerine serpilir, taze yapraklarından salata veya yemek yapılır, tazesi sıkılarak suyu içilir. Soğan suyu ile karıştırılırsa daha da etkili olur.
• 3 tane acı kavun yaprağı biraz balla yenir veya aynı sayıda yaprak bir bardak suyla haşlanır, soğuyunca biraz bal ile suyu içilir, yapraklan ye­nir. Yaprak sayısını her iki günde bir tane artırarak 7-10 taneye kadar çıkılır. Toplam 4 hafta kullanılır. Bir ay arayla 3 defa tekrarlanır. Bu iş­lem her yıl yapılabilir ancak kan grubu "O" ve "B" olanlar 7, kan grubu "A" ve "AB" olanlar 10 yapraktan fazla kullanmamalıdır.
Acı kavun zararlı maddeleri derinlerden çekip toplar, ishalle, kusma ile dışarı atar.
Dış tümörlere aşağıdaki sargılardan biri kullanılabilir:
· Isırganotu tohumu taze öğütülür ve zencefil suyu ile ıslatılır,
· Isırganotu yakılır, külü yeni öğütülmüş ısırgan tohumu ile karıştırılır, Isırganotu yakılır, külü eritilmiş kaya tuzu ile yoğrulur,
· Taze ezilmiş yabani semizotu, sinirliot, ısırganotu, asmanın yeni filiz­leri ve yaprakları, orman sarmaşığı, acı kavun yaprağı veya zakkum yaprağı yağlı kağıt üzerine yerleştirilir ve tümörlere sarılır. Gazlı bez ile sabitleştirilip 6-7 saat bekletilir.
Aynı ilaçlar kanser yaralarına da kullanılabilir. Sadece yağlı kağıt yeri­ne gazlı bezle kapatılır.
Burada verilen tedaviyi uygulayan hasta yemek olarak, yalnızca yukarı­da belirtilen ve kansere şifa olan çiğ sebzeleri yemelidir. Meyve, karpuz, bal, yukarıda adı geçen çaylar, çimlenmiş buğday, ballı arpa suyu, günde 20-30 gramdan fazla olmamak şartıyla ceviz ve kavrulmamış badem tüket­meli ve başka hiçbir şey yememelidir. Ancak canı çok çekerse, haftada 1 -2 defa olmak üzere salatayla birlikte 100-150 gr. kadar haşlanmış ya da fırın­da pişirilmiş et yiyebilir.
Bu durumdaki hastalar için buğday unundan yapılmış ekmek ve unlu mamuller, margarin ve rafine edilmiş sıvı yağlar, kızartılmış yemekler, don-durrna, kahve, siyah çay, hazır yiyecek ve içecekler kesinlikle yasaktır.
Tercihe ve mevsime göre içilebilecek sebze suyu karışımları:
· 200 gr. semizotu suyu + 30 gr. maydonoz suyu + su karışımı.
· Eşit miktarlarda beyaz lahana ve havuç suyu + 30 gr. kereviz yaprağı veya maydanoz suyu + su karışımı.
· Eşit miktarlarda brokoli ve havuç suyu + 30 gr. maydanoz suyu + su karışımı.
· Eşit miktarlarda havuç ve kırmızı pancar suyu + 30 gr. salatalık veya maydanoz suyu + su karışımı. (Özellikle prostat, karaciğer, yumurta­lık kanserine karşı).
· Eşit miktarlarda ıspanak ve havuç suyu + 50 gr. ısırganotu suyu + su karışımı.
· Havuç + elma suyu + su karışımı.
İlkbaharda:
· 100 gr. ısırganotu suyu + 50 gr. hindiba suyu + 50-100 gr. su karışımı.
· 100-150 gr. yoğurt suyu + 50 gr. ısırganotu suyu + 50 gr. hindiba ve­ya maydanoz suyu + su karışımı.
· 50 gr. soğan suyu + 100 gr. lahananın ortasındaki sert kısmı birlikte sı­kılmış suyu veya ısırgan suyu + 50-100 gr. su karışımı.
· 100 gr. yabani semizotu suyu + 50 gr. ısırganotu suyu + 50 gr. su ka­rışımı.
Yalnızca iyi huylu büyük tümörler, büyük kistler ve büyümüş yağ beze­lerinin ameliyatla alınması onaylanabilir. Eğer ameliyata karar verilirse, ameliyattan önce bağırsak tedavisi ve karaciğer temizlemesi yapılır. Bunlar­dan sonra, 3 günlük açlıklar 7 defa yapılır. Bu tedavi süresince, tümör kes­kin bir sınır oluşturur, kolayca alınabilir hale gelir ve böylece ameliyatta, tümör ve kistlerle beraber bulunduğu organın alınmasına gerek kalmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder